Hvorfor ikke slå to fluer i et smæk?
Hvem kunne tro at denne lækre rabarbertærte består af resterne af kogt rabarbergrød?
Når du skal lave rabarbergrød så smid endelig ikke de afkogte rabarber ud når saften er siet. Hæld dem over i en tærteform og prøv følgende så har du både rabarbergrød OG en lækker tærte i een håndevending. Hurtigt og lækkert og server gerne med en skefuld vaniljeis.:-)
![]() |
Færdigbagt rabarbertærte! |
2 dl havregryn
2 dl sukker
1 3/4 dl hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 knivspids vanillesukker
125 g smør
1/2 dl piskefløde
1/2 dl lys sirup
rabarber i mindre stykker eller afkoget fra rabarbersaften
Bland alle tørre ingredienser i en skål. Smelt smørret i en gryde sammen med fløde og sirup. Rør det ned det i skålen. Læg rabarberne i en smurt form og smør dejmassen ovenpå. Bag i ca 40 min i 150 grader. Serveres med vanilleis. Garanteret godt!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv gerne til mig og fortæl hvad I synes om min nyoprettede blog!