Denne opskrift fik vi af dagplejemor Tina for omkring 20 år siden og lige siden har den været en fast del af vores juletraditioner. Dejen laves uden æg så den er genial hvis man vil bage sammen med de små - OG de STORE som ikke kan lade være med at smage af dejen.:-)
Vendsysselske pebernødder er de allerbedste! men vil du selv bage er denne opskrift efter min mening den der kommer tættest på! Portionen er ret stor så få familien til at hjælpe med at trille små kugler eller halvér portionen hvis du er alene om det.
Dette skal du bruge:
375 gram margarine
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrnANW3LCnI6NZPWrLD03udqIE76LorQEsucdN8UEg0VWC6xsbjDK0zVNVOY5IPnx6vhly9PMCcalTpZVWUn_Sge40u9PUy55v9s2zWhHp6sQa8F-6iu5IMjspl2MT_MIQUxD1yikfXsM/s320/WP_20151209_19_15_02_Pro.jpg)
500 gram sukker
1 kop juleøl
2 tsk kanel
2 tsk stødt nellike
2 tsk citron
2 tsk pomeranskal (eller kardemomme)
2 tsk hjortetakssalt
Bages ved 200 grader i 10-12 min.
Smelter du margarinen?
SvarSlet