Pølsehorn 32 stk (giffler) 20-25 min ved 200 grader
![]() |
Så er der serveret! |
50 gram gær
150 gram margarine
Ca. 900 gram hvedemel
2 dl. ymer
2 æg
1 tsk. salt
16 pølser + evt. sennep
Æg til pensling
Margarine smeltes og afkøles. Gær udrøres i det lunkne vand og æg, salt, ymer og det afkølede margarine røres sammen. Melet røres i og dejen æltes godt. Dejen deles i 4 dele. Rulles ud i runde flade kager og skæres 8 8 dele(trekanter). Pølsen (evt. penslet med sennep) lægges i den brede side og hornet rulles sammen.
Hæves i ca. 30 minutter og pensles med æg. Bages i 20-25 min ved 200 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv gerne til mig og fortæl hvad I synes om min nyoprettede blog!