American Rub
1 dl
brun farin
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigevd2TKw-TlhwT9t-TAcyIchlgXPVVt1yG8qTQjp0iuGGjh7vZsS654rLPx0wbuKiEedd4ouVoBS6Fppwrw_TwrcGY8pfiwHcjhBIU6Jp2ijDhzyHRTol22i-8D6w9cyM30CY_bcu75w/s200/IMAG0060.jpg)
3 spsk. sort kværnet peber
3 spsk. salt
2 spsk. chilipulver
2 spsk. hvidløgspulver
2 spsk løgpulver
1 tsk. cayennepulver
Bland alle ingredienser og gnid dem på ribsene mindst en time før grillning.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiS-2clDqN2AmX8az4dbzvtRkuXDWTRYr4hjtJAjt-0AOZ8bM73b9cuRFmpojoOZhM0yzXjR4xtIszZTybtbgUXMY0jYf3PhTs89r3OfSXhj2MKnonMuDHlEi4IZJp6JGZkWUOtaDCpeM8/s320/252px-bbq-clip-art-39603+-+Kopi.png)
Barbecuesauce Kansas City
1⁄2 dl
æblecider vinedikke
1⁄4 dl
sukker
1 spsk. salt
1 1⁄2 tsk.
cayennepeber
1 1⁄2
tsk. sellerisalt
1 1⁄2
tsk. hvidløgspulver
1 1⁄2
tsk. stødt spidskommen
1⁄4
tsk. presset citronsaft
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv gerne til mig og fortæl hvad I synes om min nyoprettede blog!