Sidevisninger i alt

torsdag den 7. januar 2016

Fyldig fiskesuppe med mulighed for variation

Denne gang brugte jeg kæmperejer, laks og sejfilet

 Her en nem opskrift på hjemmelavet fiskesuppe som kan varieres efter smag eller efter hvilken slags fisk du har tilrådighed....

Fremgangsmåde:

50 gram margarine smeltes. Heri svitses 2 løg skåret i fine stykker, 3 fintrevne gulerødder samt 1 fintsnittet porre og evt. en smule revet selleri. Lad det småsnurre i 3-5 minutter , drys 2 spsk hvedemel og rør godt.
Tilsæt 8 dl vand
2 fiskeboullonterninger
1 klar boullionterning
paprika, friskkværnet peber samt evt. salt.

Kog suppen for svag varme i 10 min og tilsæt 2 dl piskefløde samt 2 dl hvidvin.
Tilsæt herefter 200 gram optøede rejer eller f.eks sejfilet, eller laks skåret i tern.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne til mig og fortæl hvad I synes om min nyoprettede blog!