Ingredienser:
200 gram mandler med skind
1 1/2 dl sukker
1 tsk vanillesukker
2 dl vand
Fremgangsmåde:
Vand, mandler, sukker og vanillesukker kommes på en pande og tændes på fuldt blus.
Sukkerlagen koges ind og der røres ind i mellem.Når sukkerlagen begynder at ligne karamel røres der konstant i mandlerne. Når sukkeret begynder at smuldre og sidde fast på mandlerne, skal der røres i dem nogle minutter mere ekstra, inden de er de færdige for al væden skal koge væk .-de bliver ruflede og man kan høre at de knækker lidt. OBS- det er her man skal være varsom med varmen og at ikke give mandlerne for meget farve! Hæld mandlerne ud på et stykke bagepapir og lad dem køle af. De afkølede mandler opbevares i et lufttæt glas.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv gerne til mig og fortæl hvad I synes om min nyoprettede blog!