Sidevisninger i alt

lørdag den 27. juli 2013

De lækreste lakseruller




Denne ret passer fint til f.eks en buffet eller som forret og kan sagtens laves dagen i forvejen så at du ikke stresser på selve dagen.

4- ruller er rigeligt til 8 personer men når du er i gang så lav så mange ruller du nu du har laks og ingredienser nok til for de skal nok blive spist!

Du skal bruge:
6 tortillabrød (majspandekager)
10 skiver røget laks
6 dl creme fraiche
1 tsk hakket persille
1 tsk hakket dild
1 tsk hakket purløg
1 krydderost (flødeost med krydderurter)
salt
peber

Krydderosten røres ud i creme fraichen og de hakkede urter røres i. Smag til med salt og peber og stil imens til afkøling. Læg et stk Wita Wrap ud på køkkenbordet til hver pandekage. Læg pandekagerne på og fordel den røgede laks ud i et jævnt lag. Hæld osteblandingen over laksen og rul pandekagerne forsigtigt men fast sammen og luk godt dem godt til med Wita Wrap. Læg rullerne i en frysepose og lade dem stå mindst en time i køleskabet for at sættes sig. Den overskydende osteblanding gemmes til serveringen.

Ved servering:
Skær rullerne i ca 1,5 cm tykke skiver og placer dem på et Rucola-beklædt fad og pynt med lidt cherry tomat. Osteblandingen serveres som dressing til rullerne.
Et voilà så er de lækreste lakseruller klar!