Sidevisninger i alt

onsdag den 7. august 2013

Så er der tid til at høste squash!


Squashen gror så det batter og jeg må finde på nye måder at tilberede alle squash på inden de gror sig alt for store.. Vi har saltet og grillet dem , brugt dem i kyllingelasagne, revet dem og puttet i squashkage og i dag brugt til syltet udgave á la syltede asier. Næste omgang squash har jeg bestemt skal bruges til brød. Kan lige forestille mig at det må blive et saftigt og svampet brød:-) .. Måske er der nogen læsere her der har en super god opskrift på squashbrød? Opskrifter modtages nemlig rigtig gerne!!

Så snart vores peberfrugter er røde skal der koges ratatouille og dertil skal jeg også bruge squash så jeg tror måske at jeg lige kommer til bunds i squash høsten. Skulle det mod min forventning stadig være squash i overflod bliver den skåret i tern og blancheret til brug i kød og grøntsags retter. Den kan også rives fint og puttes i fryseren og kan bruges til kage-dog med en begrænset holdbarhed.



Endnu flere squash er høstet og tilberedt. Nogle som syltede squash à la asier og nogle blancheret for nedfrysning. Godt at have til en omgang ratatoille eller en gryderet.:-)


Syltet squash

Blancheret squash