Ca 20 stykker 170 grader i ca 20 min.
3 æg
140 gram flydende margarine eller smør
2 dl sukker
1 dl kakao
1 dl hvedemel
1 spsk. vanillesukker

Ca. 20 stykker After Eight
(flormelis)
Pisk æg, vanille sukker og sukker på højeste niveau i et par minutter. Sænk hastigheden og tilsæt det flydende fedtstof og melblanding , (mel, kakao og salt rørt sammen) og rør indtil dejen er uden klumper. Hæld dejen over i en smurt form (ca 20x20 cm) og bag i 170 grader i ca 20 min.
Tag kagen ud og lad den køle lidt inden der lægges After Eight i et jævnt lag. Lad kagen køle af og skær den i firkantede stykker, passende med After Eight stykkerne. Drys evt. lidt flormelis over.
MIT TIPS: Kagen er også god til en dessert sammen med en kugle vanilleis og hindbærsauce.(blendede hindbær tilsat lidt flormelis. obs.: bruges frosne, købte hindbær anbefales at man opvarmer hindbærrene!)