Sidevisninger i alt

onsdag den 11. september 2013

Brownie med After Eight

Denne kage ser så professionel ud med After Eight ovenpå at man kunne tro at den var lavet hos en bager. Så vil du imponere dine gæster en dag så prøv denne opskrift!

Ca 20 stykker                                                                                          170 grader i ca 20 min.

3 æg
140 gram flydende margarine eller smør
2 dl sukker
1 dl kakao
1 dl hvedemel
1 spsk. vanillesukker                                                                  
1 knivspids salt
Ca. 20 stykker After Eight
(flormelis)



Pisk æg, vanille sukker og sukker på højeste niveau i et par minutter. Sænk hastigheden og tilsæt det flydende fedtstof og melblanding , (mel, kakao og salt rørt sammen) og rør indtil dejen er uden klumper. Hæld dejen over i en smurt form (ca 20x20 cm) og bag i 170 grader i ca 20 min.
Tag kagen ud og lad den køle lidt inden der lægges After Eight i et jævnt lag. Lad kagen køle af og skær den i firkantede stykker,  passende med After Eight stykkerne. Drys evt. lidt flormelis over.

MIT TIPS: Kagen er også god til en dessert sammen med en kugle vanilleis og hindbærsauce.(blendede hindbær tilsat lidt flormelis. obs.: bruges frosne, købte hindbær anbefales at man opvarmer hindbærrene!)