Sidevisninger i alt

fredag den 18. september 2015

LIMEKAGE MED KOKOS OG FLØDEOSTTOPPING MED LIME



Til kagen skal du bruge følgende:

                                                                                                      Bages i 175 grader 35-40 minutter
75 gram smeltet smør
2 æg
2 dl sukker
3 dl hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
1 dl kokosmel
1 dl fløde
saften av en limefrugt
revet skal af 2 limefrugter                                                    

Smelt smørret og lad det afkøle. Pisk sukker og æg sammen og tilsæt hvedemel og kokosmel blandet med bagepulver. Tilsæt saften af en lime, revet skal af  2 lime, fløde og til sidst det afkølede smør og rør sammen. Bag kagen på nederste rille i oven ved 175 grader.

Lad kagen køle af.

Rør imens toppingen sammen af:    

200 gram flødeost naturel
50 gram flormelis
saft af 1 lime
skal af 1 lime

Rør alle ingredienser sammen og smør ud på den afkølede kage.

Pynt evt. med lidt revet limeskal eller ristet og afkølet kokosmel.