Her kommer opskriften: 200 grader ved 30-40 min.
150 g mørke chokoladeknapper
1 1/2 dl. mælk
50 g mørk farin
1 tsk. vanillesukker
100 g smør
150 g sukker
3 æg
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Billede med tilladelse fra Mondelez Danmark APS |
Glasur
150 g sigtet flormelis3 spsk. smeltet smør
1 tsk. vanillesukker
2 spsk. stærk kold kaffe
Pynt: Daim 56 g (knust)Eller daimkugler som nu også kan købes..
Smelt chokoladeknapperne i mælken. Rør farin og vanillesukker i og afkøl. Rør smør og sukker lyst. Rør æggene i, et ad gangen. Bland mel og bagepulver og vend det i sammen med chokoladeblandingen. Kom dejen i en smurd raspdrysset form. Bag på nederste rille; 30-40 min ved 200 grader.
Daimbilleder brugt med tilladelse fra Mondelez Danmark APS
Ved du hvor opskriften kommer fra? Kan se den er populær hos mange på nettet
SvarSletHej Louise! Denne opskrift er fra mine gamle gemmer af håndskrevne opskrifter som jeg nok har haft i de sidste femten år og jeg tror jeg har den fra min mor. :-)
SvarSlet