Sidevisninger i alt

lørdag den 31. august 2013

Ratatouille med pasta og parmesanpanerede kalkunschnitzler

Så er noget af havens grønne guld høstet og klar til at tilberedes til en omgang ratatouille.
Elsker denne ret som absolut må være en sand vitaminindsprøjtning med så mange grøntsager!
Denne gang skal den nydes til parmesanpanerede kalkunschnitzler og pasta.

Dette brugte jeg:  (nok til 4 pers)
2 hakkede gule løg
3 fed hvidløg
3 peberfrugter (2 røde og en grøn)skåret i strimler
1/2 (mellemstor) squash i tern
1 aubergine i tern
2 ds hakkede tomater / eller 1 ds og 10 friske flåede og hakkede tomater
salt
peber
Krydderiblanding Herbes de Provence

Kalkunbrystene som er skåret i skiver og paneret i rasp og parmesanblanding steges og serveres til ratatouille,pasta og flutes med aioli.