Her kommer endnu en opskrift på en nem og hurtig kage. Denne gang med lækker mandelglasur.
Du skal bruge: Bages ved 175-200 grader i ca 30 min
75 gram margarine eller smør
2 æg
1 1/2 dl sukker
2 dl hvedemel
1/2 dl fløde eller mælk
Glasur:
50 gram margarine eller smør
1/2 dl sukker
1 spsk hvedemel
1 spsk mælk
50 gram smuttede og hakkede mandler
Bages i rund smurt form i 175-200 grader
(gerne springform ca 22 cm i diameter)
Smelt margarine/smør og lade det køle af. Pisk æg og sukker luftigt og tilsæt mel blandet med bagepulver, det smeltede afsvalede smør og mælk/fløde. Hæld dejen i springformen og sat i ovn.
Rør imens alle ingredienser til glasuren sammen i en gryde og varm forsigtigt massen uden at den koger op. Når kagen har bagt i 30 min bredes glasuren på og kagen bages i yderligere ca 10 min eller til den har fået farve.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv gerne til mig og fortæl hvad I synes om min nyoprettede blog!