Advarsel! Denne ret er absolut ikke for kyllinger! Den er ikke fedtfattig og er ikke for dem der er på slankekure.
Men godt smager den og jeg er af den holdning at spiser man ellers en nogenlunde sund og varieret kost så kan der blive plads til lidt udskejelse en gang i mellem. Min ældste søn har givet os opskriften på denne ret og vores øvrige, 4 teenagere er vilde med retten.
Til ca. 4 personer skal du bruge:
2 hakkede løg
4 fed hvidløg
1 rød peberfrugt skåret i tern
1 pakke bacon (klippet/skåret i stykker)
4 store kyllingefileter skåret i tern (har du frosne fileter så er de nemmest at skære inden de er helt tøet op )
1/2 liter fløde
1 pakke pikantost eller lignende flødeost
500-600 gram frisk pasta
revet ost
salt
peber
chiliflager
Evt. nogle blade basilikum til pynt
Fremgangsmåde:
Svits løg og hvidløg og tilsæt bacon og derefter kylling i tern og rør rundt imens det brunes. Tilsæt peberfrugt, pikantost og fløde og rør det hele godt sammen. Kog imens den friske pasta og hæld vandet fra. Smag kyllingeretten til med salt, peber og lidt chili og tilsæt så den friskkogte pasta. Det hele røres godt sammen og der drysses revet ost henover retten. Serveres med det samme.
/Ps. Man kan jo spare lidt på fedtet og købe den slanke udgave af fløde og ost:-)/Men den rigtige slags smager nu bedst.
Billeder følger.........
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv gerne til mig og fortæl hvad I synes om min nyoprettede blog!